Ragnviklogga
Hem Nyhetsbrev:
Mannen som försvann Bokhandelsbiträdet Hans Arnesson räddar en fyraårig flicka från att drunkna i Hamnkanalen. Kort därpå hittas han knivhuggen till döds i sitt eget hem. Kriminalkommissarie Niklas Ragnvik och hans kollegor vid Göteborgspolisen utreder fallet som visar sig vara fullt av frågetecken. Vem var egentligen Hans Arnesson?
   Finns det en koppling till "Kilroy" - den skugglike seriemördare som tidigare härjade i trakten och tömde sina offer på blod?
   Och vad har hänt med Ragnviks syster Viveca? Hon är spårlöst försvunnen sedan arton år, men plötsligt hittar Ragnvik tecken på internet som tyder på att hon fortfarande kan vara vid liv.

Finns som:
Inbunden
Pocket
Ljudbok Nedladdning (Inläsare: Jonas Malmsjö)
Ljudbok Strömmande (Inläsare: Jonas Malmsjö)
E-bok
Talbok med text (Inläsare: Örjan Blix)
E-bok (Norska) (Översättare: Stine Langtangen)
Ljudbok Nedladdning (Norska) (Inläsare: Kim Haugen)
Ljudbok Strömmande (Norska) (2023-05-02) (Inläsare: Kim Haugen)
I mästarnas skugga Ett mystiskt dödsfall på Göteborgs konstmuseum förbryllar kriminalkommissarie Niklas Ragnvik En kort tid senare avrättas en man med ett armborst och under utredningens gång visar han sig ha en oväntad koppling till konstmuseet, något som ytterligare komplicerar Ragnviks utredning.
   Samtidigt får privatdetektiven Maxine Adlerkrantz en ny uppdragsgivare som visserligen verkar aningen skum, men som betalar bra. Maxine väljer därför att ha skygglappar på, något som visar sig vara allt annat än klokt.
   Dessutom är det någon som smyger runt utanför Ragnviks pappas hus i mörkret. Är det ett hot från den kriminella världen eller vad handlar det om?

Finns som:
Inbunden
Pocket (2023-01-15)
Ljudbok Nedladdning (Inläsare: Jonas Malmsjö)
Ljudbok Strömmande (Inläsare: Jonas Malmsjö)
E-bok
Talbok med text (Inläsare: Helena Gripe)
Den sjunde kretsen En man försöker ta sitt liv, men räddas i sista stund av förbipasserande. En högt uppsatt polisman hittas mördad. En tredje man dör under fasansfulla former i centrala Göteborg. Och det är bara början ...
   Niklas Ragnvik och hans kollegor hinner knappt börja utreda ett mordfall förrän nästa påträffas. Vad är det som pågår och vad är det för ett märkligt ordenssällskap som dyker upp i flera av vittnesmålen? Ragnviks flickvän, privatdetektiven Maxine Adlerkrantz får ett fall av mer personlig karaktär när hennes egen pappa blir utsatt för ett brott. Maxine och pappan har tidigare haft en skakig relation, kan detta vara vägen mot försoning?

Finns som:
Inbunden (2023-01-19)
Ljudbok (2023-03-14) Strömmande (Inläsare: Jonas Malmsjö)
Ljudbok (2023-03-14) Nedladdning (Inläsare: Jonas Malmsjö)
E-bok (2023-03-14)
<
Niklas Ragnvik är kriminalkommissarie vid sektionen Grova Brott vid polismyndigheten i Göteborg.
Klicka för att se filmerna med ljud.